Sportshest.no & Equipedia (kommer) satser på kunnskap og ønsker å gi innsikt, inspirasjon, glede, nyheter og underholdning til dem som har lidenskap for hest!

Vi ønsker å være en «arena» for alle dere som er interessert i hest, driver aktivt med hestesport, eller som har hest og hestesport som næring.

Vi er et forholdsvis nytt bidrag i mediebildet, men tiltrekker oss stadig nye lesere, og har opptil 40.000 unike brukere pr. mnd. Vi forventer oss en drastisk økning av trafikk i fremtiden

Vi vil gjerne høre fra deg: Ris og ros, eller kanskje du har et tips til oss?

→ TA KONTAKT! ←

VI GLEDER OSS TIL Å HØRE FRA DEG!


Administrasjon:

Trine Melinda Vollan Fjellstad

Webredaktør, Prosjektleder & Markedsansvarlig

Kontaktperson for Sportshest.no & Equipedia.

Trine Melinda har en mastergrad i sosialfag med en årsenhet i økonomi og administrasjon fra NTNU og Universitetet i Stavanger. Interessefelt er markedsføring & innovasjon i hesteindustrien, rytterutvikling og trening av unghest og mye mer.  

Trine Melinda ble født med hest på hjernen, og er også "hjernen" bak sportshest.no. Har ridd aktivt sprang og noe dressur, men småbarntilværelsen har satt konkurranselivet litt på hold. Har mye erfaring med unghest, samt "grunnutdanning" og utvikling av både hest og rytter. 


Fagpanel:

Jessica Gunnulfsen

MSc eq.science.

Jessica har en bachelor i avl og reproduksjon og en master i hestevitenskap fra Hartpury College, UK. Hun er skribent og rådgiver for sportshest.no, og bidrar faglig for de tema som er innenfor hennes kompetansefelt.

Hun har jobbet som daglig leder i flere sesonger på engelske stutterier med blant annet kunstig insemineringsteknikker fra Twemlows Studfarm og er eksaminert BHS stage 3.

Spesialistemner er reproduksjon og avl av sportshesten, treningsfysiologi, rytterprestasjon, rehabilitering og adferd.

Jessica rir både sprang og dressur, men har også et hjerte for feltritt.

Jessica jobber for tiden ved veterinærhøyskolen i Oslo.


Silje Rosenberg

cand.med.vet.

Silje er utdannet veterinær med en medfødt hesteinteresse, og har jobbet med hest siden hun var 19 år. I 2008 fullførte hun veterinærutdanningen. Silje er vår faglig leder innefor det veterinærmedisinske fagområdet og har ansvar for at artiklene er faglig forsvarlig. Hun er også grunnleggeren av nettstedet hestepraksis.no, og er medeier av Sportshest.no.

Silje jobber som selvstendig næringsdrivende i egen praksis og kombinerer veterinærmedisin med sin allmenne hestekunnskap og -erfaring. Hun jobber for det meste i Oppland og Hedmark, men reiser gjerne til andre deler av Norge ved behov.

Silje holder også seminarer og foredrag.

Hun har fem hester på gården sin.


Heidi Vollan Solvik

Veterinær (DMV) med videreutdanning i kiropraktikk.

Heidi er utdannet veterinær i Budapest. Heidi bidrar som rådgiver i de respektive emner som hun har spesialisert seg i.

Heidi er også utdannet hestemassør og har påbygg laserbehandling og termografør-kurs i tillegg til videreutdanning i kiropraktikk i Tyskland.

Heidi er nok «Mor Theresa» i gjengen, og har åpnet hjemmet sitt for herreløse dyr, hovedsaklig K9 og er ekstremt opptatt av dyrevelferd. Heidi er profesjonell turytter.

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Cookies