Foto: Ridehesten.com.Baunehøjens Carpaccio er en 5-årig vallak e. Charmeur/ White Talisman.

Se auksjonshestene som skal under hammeren i Herning

Hvis du ikke har mulighet til å være i Herning, så trenger det ikke stoppe deg fra å by på en av de flotte auksjonshestene per telefon. Se den flotte kolleksjonen av gullmedaljehopper, flere hingsteemner og talentfulle championatsemner.

07-03-2018 17:20
Trine Melinda Vollan
Nyheter

Imponerende kolleksjon ved auksjonen i Herning 10 mars

Det blir avholdt vårauksjon under hingstekåringen i MCH Messecenter Herning den 10 mars. Det er en spennende kolleksjon som skal under hammeren i år, skriver Dansk Varmblod i en pressemelding.

Hvis du avtaler det på forhånd kan du handle deg hest per telefon. Du kan velge mellom 31 imponerende spranghester og dressurhester. Foto: Ridehesten.com

Alle de 31 auksjonshestene er å se online, hvor man finner foto, video, beskrivelse av hestene, samt stamtavle og opplysninger vedrørende røngtenstatus. Av det 31 hestene er det 7 spranghester og 24 dressurhester. Hestene er i aldreren 3-6 år.

Nr. 46 Hesselhøjs Gnags, 3 års hingst e. Grand Galaxy Win.

I kolleksjonen finner du gullmedaljehopper, flere hingsteemner og talentfulle championatsemner. Der er hester både for satsende amatører såvel såvel som profesjonelle ryttere fra inn og utland.

– Vi er begejstrede for den kollektion, vi har fået samlet, fordi det er en kollektion med heste i alle prislejer, så alle kan være med. Og det gælder både dressur- og springhestene, at der er virkelig gode imellem. Vi glæder os rigtig meget til at vise dem frem for kunderne bl.a. i Boxen i Herning fredag og lørdag kl. 11.30, fortæller auktionsleder Jørn Jensen.

Nr. 300 LANDTON, 3 års hingst e. Charleston K x Landos, 165 cm. 

Auksjonen blir streamet live på www.clipmyhorse.de, hvilket gjør det lett å kjøpe hest via telefon. "Alle, der ønsker at give bud via telefon, skal aftale dette på forhånd. Kontakt Dansk Varmblod på telefon +45 40 85 24 21 eller e-mail til auktion@varmblod.dk for at kunne arrangere telefoniske auktionsbud," står det i pressemeldingen.

Se kolleksjonen her HER

LES OGSÅ - 5 tips som hjelper deg å ta vare på hesten i kulda

LES OGSÅ - Clinic med rideprofessoren Kyra Kyrklund

Gi oss gjerne beskjed hvis du finner noe feil i innlegget.


Vi ønsker en åpen og saklig debatt. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg.

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern