Foto: Leszek/Pixabay

NYHET: Publisér dine egne saker på Sportshest.no!

Sportshest.no satser på å publisere brukerskapt innhold og ønsker at klubber og utøvere selv skal skrive og produsere saker fra stevner, treninger og andre aktiviteter som bidrar til å synliggjøre innsatsen, mangfoldet og bredden i hestenorge.

09-02-2018 10:59
Trine Melinda Vollan Fjellstad
Nyheter

Vi lar leserne til sportshest.no få være med å sette dagsorden

Vi ønsker å gi leserene, klubber og organisasjoner knyttet til hest og hestesport muligheten til selv å lage nyheter fra stevner, treninger, eller andre viktige aktiviteter som ellers ikke får oppmerksomhet i mediebildet - og publisere det på sportshest.no.

Saker og innlegg kan for eksempel omfatte:

  • Innsats og resultater fra stevner i inn og utland på alle nivå
  • Nyheter om dugnadsånd eller berømme ildsjeler
  • Trenere som står på for å utvikle ryttere og klubber
  • Saker som du mener kan være med å inspirere andre
  • Pressemeldinger
  • Politiske saker
  • Alt som bidrar positivt til å synliggjøre mangfoldet og bredden i hestesporten på alle nivå
  • Andre saker som kan være av interesse for allmenneheten

Vi oppfordrer også til at både utøvere, klubber og aktuelle instanser sender pressemeldinger om kommende arrangementer, stevner, prestasjoner og annet som er av interesse for allmenneheten!

Sportshest.no satser på brukerskapt innhold for å stimulere til å synliggjøre mangfoldet og bredden i hestesporten i Norge.

Redaksjonen må selvsagt godkjenne innholdet før publisering, men så lenge innholdet ikke er i konflikt med god sportsånd, hestevelferd og representerer mangfold og/eller kan være av interesse for allmenneheten vil det publiseres. Vi vektlegger saklighet og omtanke i innhold og presentasjon.

Hvis du ønsker å lære mer om presse etisk fremgangsmåte les gjerne - VÆR VARSOM-PLAKATEN 

Vi oppfordrer også til bruk av bra og tydelig bildemateriell, og sakene bør innholde minimum et bilde som er relevant for saken. Sørg for at bilder du/dere bruker er deres egne, eller at du/dere har tillatelse til å bruke bildene jfr. åndsverkloven. Legg gjerne ved link til video (helst youtube eller vimeo).

Vi kan bidra til å redigere innhold, men oppfordrer til å i hovedsak sende inn ferdig publiserbart innhold. Oppgi alltid navn og kontaktinformasjon på den eller de som har laget innholdet.

Vi ønsker å opprettholde et klart skille mellom markedsaktiviteter og redaksjonelt arbeid, og vil ikke automatisk publisere innhold som kan sies å gå under markedsføring. Dette havner under kategorien innholdsmarkedsføring eller sponset innhold, og anses som reklame. Dette er det egne satser på, så ta eventelt kontakt hvis du ønsker å publisere slikt innhold.

Vi gleder oss virkelig til å høre hva som foregår der ute i vårt langstrakte land! Vi vet det er mange dyktige og engasjerte mennesker der ute. Vi hører fra deg på mail: equitare@live.no eller bruk kontaktskjema. Hvis du ikke får svar kan noe ha skjedd, da har vi ikke motatt mailen din.

Gi oss gjerne beskjed hvis du finner noe feil i innlegget.

Sportshest.no har fokus på å gi leserne evidens -og kunskapsbaserte artikler, og dette arbeidet vil vi også fortsette med! Vi videreutvikler stadig, og har laget et bibliotek knyttet til Sportshest.no som heter EQUIPEDIA.

Redaksjonen består av faglige kompetente og engasjerte folk, som sørger for å kvalitetssikre kunnskapen som publiseres. 


Vi ønsker en åpen og saklig debatt. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg.

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern