Foto: Norsk Varmblod

Norsk Varmblod Eliteskue ved Semb Hovedgård

Norsk Varmblod arrangerer eliteskue for føll, unghester og eldre hopper på ærverdige Semb Hovedgård i Horten lørdag 7. oktober.

05-10-2017 13:46
Pressemelding Norsk Varmblod
Informasjon

Under det årlige eliteskuet samles oppdrettere og eiere av kremen av Norsk Varmblod ridehest for å konkurrere om gjeve premier, ære og berømmelse. Hestene er kvalifisert gjennom utstillinger over hele landet gjennom den foregående sommeren, og vil under Eliteskuet bli vurdert på nytt. Det vil underveis også bli loddet ut flotte premier til publikum, som for eksempel VIP-billetter til Kingsland Oslo Horse show.

Følgende klasser vil bli arrangert:

  • Agria Føllchampionat – kåring av Norges beste føll 
  • Kåring av årets beste 2-års hopper
  • Kåring av årets beste 2-års hingster/vallaker
  • Kåring av årets beste hoppe 3 år og eldre 
  • Uoffisiell kåring av årets hoppe 3 år og eldre fra annen stambok

Det vil bli delt ut penge- og gavepremier til en totalverdi på over 150.000,- sponset av Agria Dyreforsikring, Helgstrand Dressage, Stutteri Ask, Van Olst, Van de Heffinck og mange flere.

Salgsvisning

Her vil flere føll, unghester og ridehester som er til salgs bli presentert. Dette er ikke en auksjon, men en arena for møte mellom selgere og potensielle kjøpere. Åpent for alle!

LES OGSÅ - Salgsvisningen under Eliteskuet 2017 - norskvarmblods.no

Om Norsk Varmblods

Norsk Varmblod er en interesseorganisasjon for avl av norsk varmblodig ridehest stiftet i 1908. Foreningens formål er å fremme avl av varmblodshester velegnet for ridning innen de tre olympiske disipliner sprang, dressur og feltritt, så vel til konkurranseridning som til allmenn ridesport. Norsk Varmblod er offisielt godkjent instans og stambokfører for varmblods ridehest i Norge, og medlem av den internasjonale paraplyorganisasjonen World Breeding Federation for Sporthorses (WBFSH), der Norsk Varmblod er ranket som nr. 25 i verden. Hesten Tribiani er høyeste rankede Norsk Varmblod på Fédération Equestre International e (FEI) sin verdensranking for dressur, som nummer 268.

Gi oss gjerne beskjed hvis du finner noe feil i innlegget.

 


Vi ønsker en åpen og saklig debatt. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg.

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern