Foto: Trine Melinda Vollan Fjellstad.

Ønsker du å utvikle deg som sprangrytter i profesjonelle omgivelser?

[Sponset artikkel] Lurer du på hva du skal gjøre til til høsten eller neste år? Hva med å være rytterelev hos Stein Endresen? Stall Bergan tilbyr ryttere som ønsker å utvikle seg som sprangryttere en unik mulighet.

11-06-2017 10:35
Trine Melinda Vollan Fjellstad
Trening

Bli rytterelev hos Stein Endresen på Stall Bergan

Drømmer du om å utvikle deg og hesten under profesjonell veiledning over en lengre periode?

Stall Bergan tilbyr en "pakkeløsning" for satsende ryttere som inkluderer:

  • Rom på internat
  • Stallplass med alt inkludert
  • Undervisning og profesjonell veiledning
  • Oppfølging på stevner

Lengden på oppholdet og tilrettelegging av veiledning og undervisning tilpasses etter behov.

Stall Bergan har også et samarbeid med toppidrettslinjen på Sandefjord videregående. Tidligere rytterelever har også benyttet oppholdet på Stall Bergan til å forbedret karakterer, eller kombinert det med en ekstrajobb. Mulighetene er mange.

En god sprangrytter har mer enn gode ridetekniske ferdigheter: Å være en god sprangrytter handler også om å utvikle et godt system rundt seg selv og hesten sin. Dette lærer du på Stall Bergan.

Intensiv og helhetlig læring 

Fordelene med et slikt opphold er mange, fordi en slik tilnærming er intensiv og helhetlig. Intensiv læring og mengdetrening forbedrer uten tvil de ridetekniske ferdighetene. Og når man bor på Stall Bergan og er en del av teamet på daglig basis, utvikler man ikke bare sine rytterferdigheter, men får en unikt innblikk i hvordan et profesjonelt system rundt satsende ryttere og topphester fungerer. 

Hvordan ser et system og management rundt topphester ut? Hvordan trenes de? Hvordan forberedes en spranghest til et internasjonal Grand Prix stevne? Hvordan forberedes en en 5 års gammel spranghest til et unghestchampionat? Og ikke minst, hvordan kan du på best mulig måte forberede deg selv og hesten din, på det nivået du selv rir på, til de stevner du ønsker å ri? 


Nå har du mulighet til å være rytterelev hos Stein Endresen: Stein er en av Norges fremste sprangryttere, og har blant annet deltatt i VM i 1994 og i EM i 2001 og 2007 og OL i 2008 i Hong Kong. Stein er i tillegg annerkjent for sitt enorme talent i utvikling av internasjonale topphester. Nå har du mulighet til å få et innblikk i hva det innebærer!

Hvis du ønsker mer informasjon, har spørsmål om pris, individuell tilrettelegging, ikke vær redd for å ta kontakt! Kontaktinformasjon finnes nederst i saken.

Topp fasiliteter i flotte omgivelser i Sandefjord

Stall Bergan ligger sentralt i Sandefjord, ca. 10 minutter fra Sandefjord sentrum og 15 minutter fra Torp Flyplass. 

Stall Bergan Ridesenter har 2 ridehus hvorav det ene er isolert. Begge ridehus har fiberbunn. Utebanenen er 70x100 m med den beste bunn, og senteret har walker under tak. Stall Bergan har flott opparbeidet asfaltert utemiljø som er ryddig og ordentlig, og store fine paddocker.

Senteret har også åpen hestebutikk og cafe på ettermiddagene.

3 dagers intensivkurs på Stall Bergan sommeren 2017

For dem som ikke har mulighet for et lengre opphold, tilbyr stall Bergan et intensiv kurs i sprang for Stein Endresen i sommer. 

Etter flere forespørsler settes det opp egne treningsleirer med stallplass, bolig og undervisning som inngår i en samlet pakke.

Man rir en time pr. dag, leier rom på internatet for overnatting. Man tar med og lager sin egen mat. Tilgang til eget kjøkken på internatet.

Pris kr 3500,- for en hest og rytter, inkluderer 2 netter med overnatting på vårt internat, 3 ridetimer, og boksleie.

Treningsleiren går over 3 dager. Som følger er en oversikt over kursene:

Periode 1. 21 juni- 23 juni.
periode 2. 26 juni- 28 juni
periode 3. 10 juli-12 juli
periode 4. 17 juli- 19 juli
periode 5. 7 aug- 9 aug

Send påmelding på mail: post@stallbergan.no

Kontakinformasjon Stall Bergan: 

Besøksadresse: Lingelemveien. 292, 3239 Sandefjord.
Kontortelefon: 97 11 38 34
Mail: post@stallbergan.no Nettside: Stallbergan.no

Gi oss gjerne beskjed hvis du finner noe feil i innlegget.


Vi ønsker en åpen og saklig debatt. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg.

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern