Foto: Torleik Haneferd/Rogaland Rideklubb

Feirer 50 år med 50.000 kr i 1. premie på landsstevne

Rogaland Rideklubb fyller 50 år, og feirer med å gi vinneren av helgens 1.25 m Derby klassen hele 50.000 kr!

30-05-2017 19:02
Trine Melinda Vollan Fjellstad
Sport

Rogaland Rideklubb feirer 50 års jubileum

- Vi i Rogaland Rideklubb ønsker både ryttere og publikum hjertelig velkommen til stort landsstevne og 50 årsjubileum i pinsen, står det på Rogaland Rideklubb sin facebookside.

Klubben ønsker å feire 50 år ved å dele ut hele 50.000 kroner til vinneren av hovedklassen 1.25 m Derby! Begivenheten vil finne sted på landsstevne i Stavanger 2-4. juni, og det vil i tillegg være klasser fra 1.10 til 1.35, Felleskjøpet Cup, Spillers Cup og mange flotte ærespremier til vinnerne av de forskjellige klassene.

LES OGSÅ - Rogaland 50 års jubileum med Spillers Cup, Felleskjøpet Cup og Derby - horsepro.no

Rogaland Rideklubb ble stiftet i 1967. Rideklubben har rideskoleundervisning for de uten egen hest og oppstalling og trening for ryttere med egen hest. Klubben arrangerer flere små og store stevner hvert år, og har blant annet arrangert flere NM (ponni, sprang senior, klubblag), nasjonale stevner og elitestevner. Foto: Rogaland Rideklubb.

Det har i hovedsak vært sprangridning for hest og ponni som har vært satsningsområdet for rideklubben, men dressurridning har etterhvert også fått sin plass. Rogaland Rideklubb har hatt flere norgesmestere, nordiskmestere, deltakelser i EM og andre store internasjonale stevner, og rideklubben har hvert år med ryttere på satningsgrupper og landslag.

Men selv om Rogaland Rideklubb har fokus på sportslig utvikling og resultater, satser de også på bredde og rekruttering gjennom rideskoleundervisning for dem som ikke har egen hest.

Hederlig innsats fra klubbens medlemmer

Ingrid Knutsen, som er knyttet til den daglige driften av ridesenteret hvor landsstevnet avholdes,  forteller at det er 170 påmeldte ekvipasjer, hvorav 70 påmeldte i hovedklassen Rogaland Derby. 

Rogaland har satset stort på dette stevnet. -Vi har jobbet dugnad i 2 månder nå, forteller Ingrid. -Vi har blant annet malet hele området og fått laget ny tribune. Hun forteller at de kommer til å servere gratis frokost til rytterne hver morgen og der vil være servicebiler tilgjengelige for utlån. Det blir selvsagt åpen kiosk, grillmat og mange gode varme og kalde retter under landsstevnet.

Og stevnet hadde selvsagt ikke vært mulig uten hederlig innsats fra klubbens medlemmer: - De har gjort en fantastisk dugnadsinnsats, avslutter Ingrid.

FØLG EVENTEN - Rogaland Rideklubb 50 år - 50 000,- i premie! 

Gi oss gjerne beskjed hvis du finner noe feil i innlegget.


Vi ønsker en åpen og saklig debatt. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg.

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern