Foto: Britt Eva Mauseth takker Ove Skrutvold (t.h) for salget.

Hesteutstyrsbutikken Rytter'n AS har fått ny eier

Den veletablerte hesteutstyrsbutikken på rundt 700 m2 på Rudssletta i Bærum har fått ny eier.

28-04-2017 13:57
Pressemelding
Informasjon

Rytter’n AS på Rud solgt – nye krefter overtar 

26. april 2017 ble Rytter’n AS solgt fra gründer og eier Ove Skrutvold fra Valdres til Britt Eva Mauseth fra Røyken. Rytter’n skal bestå som fullservice faghandel for hestesportsutstyr, med god varekunnskap og god kundeservice, med butikk på Rudssletta på Rud i Bærum og nettbutikk som dekker hele landet. 

Tidligere eier og driver, Ove Skrutvold fra Valdres, ser nå frem til at nye krefter kan overta og videreutvikle butikk og netthandel. 

Ny eier, Britt Eva Mauseth, fra Røyken kommune har solid erfaring og kontaktnett innen hesteverden. Som ponnieier og mamma til flere ponniryttere, styremedlem i Sylling Rideklubb og leverandør av flere typer fôr til hest har Britt Eva gjennom flere år vært høstet nytte av både egne og andres erfaringer med utstyr til hest og rytter. Dette vil hun nå ta med seg videre i arbeidet med å videreutvikle Rytter’n AS som totalleverandør med fokus på fagkunnskap og kundeservice. 

«Jeg gleder meg til å ta over Rytter’n AS med den solide posisjonen merkenavnet har innen hestesporten, og vil i første omgang satse på å opprettholde butikken på Rud og videreutvikle netthandelen. Hva fremtiden bringer av nye produkter og muligheter kan vi bare drømme om», uttaler Britt Eva Mauseth rett etter overtakelsen.

Rytter’n AS ble etablert i 2005 og butikken på Rudssletta i Bærum åpnet 16. mars 2006 som en fullservice varehandel for hestesportsutstyr, med fagkunnskap og god service som fokusområder. Selskapet har butikk på rundt 700 m2 på Rudssletta i Bærum samt en etablert nettbutikk som dekker hele landet. Rytter’n er et veletablert merkenavn innen hestesporten både lokalt og nasjonalt. Selskapet har hatt en omsetning på i overkant av 6 millioner men har de siste årene hatt en redusert omsetning grunnet redusert aktivitet fra eiersiden. Ny eier satser på at dette bedrer seg i løpet av kort tid.

For å se nettsiden til Rytter`n AS følg linken under.

SE OGSÅ - www.ryttern.no

Gi oss gjerne beskjed hvis du finner noe feil i innlegget.


Vi ønsker en åpen og saklig debatt. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg.

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern