Foto: Youtube: Connie Bull

Norsk ekvipasje klatret hundrevis av plasser på verdensrankingen

Heidi Skar - hestesportens stemme på Eurosport, blir ofte spurt om hvilke norske sprangekvipasjer hun aldri kommer til å glemme. Hun skriver på sin facebookside om en ekvipasje som har gjort seg bemerket, og det ikke uten grunn. Denne ekvipasjen har nemlig vært dobbel norgesmestere og har klatret hundrevis av plasser på verdensrankingen!

03-02-2016 12:00
Trine Melinda Vollan Fjellstad
Sport & Smått

Heidi Skar skriver i et innlegg på sin facebookside i dag at hun ofte spurt om hvilke norske sprangekvipasjer hun aldri kommer til å glemme.

- Det er selvfølgelig noen som har festet seg på netthinnen for alltid. I mange år hadde jeg jobben som presseansvarlig for landslag senior sprang i Norges Rytterforbund, drev organisasjonen Norwegian Team Spirit, og fulgte landslagsrytterne og deres beste hester over lang tid - veldig nært, skriver hun. I tillegg har hun kommentere flere av dem på Eurosport. 

Connie Bull og Cezanne er først ut, mimrer hun. - Jeg glemmer aldri da de to leverte dobbelt null i femstjerners Grand Prix i San Patrignano og tok en fantastisk 5. plass blant verdens beste - da var det gøy å være i kommentatorboksen! Da jeg kom ut i arbeidsrommet etter den sendingen sa en av mine kolleger: " Hun norske med den grå hesten var jammen god - hun red så nydelig - for en prestasjon!      - Ja, Connie og Cezanne leverte så bra at Cezanne ble nominert som Årets Hest på hestegallaen. 

Til slutt skriver hun: - Connie og Cezanne - TAKK - vil alltid huske ♥

Heidi skrev i denne perioden en artikkel for Dagbladet om denne fantastiske ekvipasjen, hvor blant annet Connie Bull blir intervjuet om den flotte vallaken sin Cezanne.

LES HELE ARTIKKELEN I DAGBLADET HER.

Se video fra Grand Prix i San Patrignano

 

Se video fra Grand Prix i Oslo, hvor ekvipasjen presenteres av Heidi Skar!

Kilde: Heidi Skar. Innlegg på facebook gjengitt etter tillatelse av Heidi.

 


Vi ønsker en åpen og saklig debatt. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg.

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern