Navn: Susie 30 Stangmål: 136 cm
Kjønn: hoppe Nivå, sprang: L
Alder: 10 år Nivå, dressur: Ikke ridd
Rase: Ponni Nivå, feltritt: Ikke ridd

Selgers kommentar:

Susie er en utrolig kul ponni med mye motor som får stor oppmerksomhet for sitt nydelig utseende. Hun ble importert fra Nederland i Mai 2018.

Susie er snill med veterinær og skoer. Hun er en sunn ponni, uten tidligere skader. Susie går rett på transport, og står stille. Hun er utrolig snill å ha med seg og oppfører seg eksemplarisk på stevner Hun hverken biter eller sparker, og blir daglig håndtert av en 11 åring. Hun har i Nederland gått 1m, som er det høyeste hun kunne gå i Nederland (på grunn av kategori, og ikke på grunn av kapasitet)

På trening hopper hun 1.15. Ponnien går i ukentlige treninger for Anne Line Røysi. Susie er en ponni med mye personlighet som raskt blir lagt merke til, til dels også fordi hun har et litt annerledes øre. Dette er ikke farlig og skjedde under fødsel, men er noe som bare gjør hun enda søtere. Hun er lett å bli glad i og søker kontakt med mennesker. Susie hopper alt, tar deg lett til hinder og hjelper deg gjerne. Hun har stor stå-på vilje, og har også et godt potensiale i dressur.

Dette er en ponni som kommer til å vinne mye, og passer til en erfaren og tøff rytter som liker fart og spenning!

Ta kontakt - vi gleder oss til å høre fra deg!


Selgerinformasjon:

Navn: Linda Mathisen Nettside: se også finn annonse: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=99645486
Telefon: 95751933 E-post: linda@sparmax.no
Adresse: Torshovveien 73 3520 Jevnaker

Flere annonser fra selger:

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern