Navn: Sunds Landgiani Stangmål: 167 cm
Kjønn: hoppe Nivå, sprang: Ikke ridd
Alder: 9 år Nivå, dressur: S
Rase: Norsk Varmblod Nivå, feltritt: Ikke ridd

Selgers kommentar:

Sunds Landgiani er en flott dressurhoppe f. 2009, e. Solos Landwind/Castro. Hun har et rent, romslig og taktfast skritt, og en scwhungfull trav og galopp. Med sine tre gode gangarter og flotte utseende, er hun en hest som blir lagt merke til. Hun har talent for samlede øvelser og lærer raskt. Hun har egen fremdrift.

Dette er en hest med stor kapasitet og ubrukt potensiale. Hun har startet veldig lite pga. eiers interesse, men i 2017 har hun startet MB til 67, % og har kapasitet for høyere klasser. På trening går hun galloppiruetter og seriebytter ned t.o.m enerserier. Det arbeides med passage og piaff. På stevner og reiser har har hun gitt et rutinert inntrykk, titter ikke og er rolig på stevneplassen og under ridning. Hatt samme eier siden hun var 2 år og selges pga. eiers manglende interesse for konkurranser.

Dette er en hest for en rytter som ønsker en kvalitetshest som kan utvikles videre. Giani er generelt en hyggelig hest å holde på med. Grei på henger og grei å sko. Laster henne som regel alene. Hun er veldig kosete. Ikke nervøs på tur, går fint alene og sammen med andre. Er innimellom ridd i sprang, og viser gode evner.

Videoen må åpnes i INTERNETT EXPLORER. Den fungerer ikke i Chrome. Ta evt. kontakt for å få videoen tilsendt. Kan evt. åpnes via Iphone. Link: https://splice.gopro.com/v?id=6KN5bL

Prisantydning: 450-550 000. Bud mottas fra +/- 400 000.

For mer info, kontakt Hedda Nilo Skjolde. Tlf: +4795891522


Selgerinformasjon:

Navn: Hedda Nilo Skjolde Nettside:
Telefon: +4795891522 E-post: hedda.skjolde@gmail.com
Adresse: Wiels Plass 1 1771 Halden, Norge.

Flere annonser fra selger:

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Cookies