Navn: Storhaugs Rosie Stangmål: 127 cm
Kjønn: hoppe Nivå, sprang: M
Alder: 7 år Nivå, dressur: Ikke ridd
Rase: Welsh Nivå, feltritt: L

Selgers kommentar:

Sprangponni kat 3 vurderes solgt før vinteren 2018 dersom rette rytter/kjøper dukker opp. Rosie er en hoppe som hopper tom MB i sprang på trening. Hun er også veldig glad i å hoppe i terrenget. Rosie skaffer seg stadig mer erfaring i å delta på stevner nå... hun er tøff og stopper sjeldent for hinder, hun er dog noe stesset når hun er alene ute på sprangbanen...slik sett er hun ikke en helt nybegynner ponni... hun trenger en rytter som viser vei og er bestemt..

På trening hopper hun lett baner i LA og MB. Hun har et stort sprangtalent og en super sprangteknikk og kapasitet. Rosie er kun 7 år og ble satt sent igang.. Rosie er en super ponni for en satsende rytter som vil utvikle seg sammen med henne og ha en ponni som er på vei opp og frem... Rosie trenes for sprangtrener fast hver uke og hun kommer til å bli startet jevnlig utover sommeren for å skaffe seg stevneerfaring, inntil hun eventuelt blir solgt.

Rosie har fin stamme og har fått et føll før vi kjøpte henne. Rosie er ellers en kjempefin turponni, hun er veldig kontrollerbar og lett å stoppe etter en galopp på tur. Rosie liker dog best å gå på tur i følge med en annen hest. Hun er ikke vant til å gå alene på tur hos oss siden vi så og si alltid rir flere i følge... men hun går like fint foran som bak på tur..

Rosie er trafikksikker og hun er vant til å reise med henger på trening hver uke. Dersom det er ønskelig kan hun prøveris for en trener ved seriøs interesse. Rosie ønskes solgt til en familie med voksen oppfølgning og et organisert treningsopplegg.

Selges for kr 65.000,- eller høystbydende.

Til info, så følger hodelag, beinbelegg (foran) og diverse dekken med. Sal følger ikke med.

Video:

 


Selgerinformasjon:

Navn: Kristin Wallin Nettside:
Telefon: 48865796 E-post: kriwall007@gmail.com
Adresse: 4634 Kristiansand

Flere annonser fra selger:

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern