Navn: Steneruds Blanca Stangmål: 163 cm
Kjønn: hoppe Nivå, sprang: Ikke ridd
Alder: 5 år Nivå, dressur: Ikke ridd
Rase: Norsk Varmblod Nivå, feltritt: Ikke ridd

Selgers kommentar:

NV-avlshoppe til utlån. Steneruds Blanca er en Norsk Varmblods hoppe født i 2013. Hun er e. Swix, u. Bernadette og ue. Bersnstein (SWB). Hun ble vist på utstilling som føll og oppnådde 9-9-8,5-7-8-7,5-8 og ble kvalifisert til Eliteskuet. Som toårs ble hun også stilt ut. Hun oppnådde da 8,5-8,5-7,5-8-8,5-7,5-8,5 og ble beste to års gangartshoppe i region 1 og 2, samt kvalifisert til Eliteskuet.Som treårs gikk hun unghesttest, oppnådde en totalindeks på 7, 62 og ble beste treårs gangartshoppe på testen og ble kvalifisert til Elitefinalen. Mer info finnes på Horsepro.no.

I 2017 fikk hun sitt første føll Steneruds Beatrix. Føllet fikk 7,5-8-7-7,5-8-8-8 på utstilling, ble beste gangartsføll hoppe og ble kvalifisert til Eliteskuet. I forbindelse med at hun fikk sitt første føll ble Blanca plukket ut til seleksjonshoppe i Norsk Varmblod.

Blanca har tre fine gangarter og særlig travet har blitt fremhevet når hun har vært på utstilling. Hun er ridbar og tar ting svært lett. Blanca har et fantastisk gemytt som hun har gitt videre til føllet sitt. Dette herlige gemyttet går igjen i hele slekten. Bernadette (mor til Blanca) fikk seks føll som alle ble veldig fine ridehester med herlig gemytt. Søstera til Blanca heter Smogelis Aurella og er e.Aurelio (hun er for øvrig også til utlån). Aurella går nå med sitt fjerde føll i magen og alle har blitt like flotte i gemyttet som de andre. En annen fordel med denne hoppestammen er at de tar seg på første forsøk uansett om man bruker fersk eller frossen sæd. Man har aldri garantier, men Blanca viser god brunst og det er lett å vite når man skal kjøre henne til bedekning.

Planen har vært å sette Blanca i gang året etter at hun fikk føll, men jeg ser at tiden ikke strekker til. Ønsker derfor å låne henne ut som avlshoppe forutsatt at hun står oppstallet her hos meg. Det vanlige er at den som låner hoppa betaler alt bortsett fra forsikring. Siden jeg har hoppa her vil disse kostadene være betydelig lavere enn ved oppstalling annen plass. Du betaler selvfølgelig alt av utgifter til bedekning.

Det er mulig at Blanca skal gå fireårstest i høst. Dette kan hun gjøre siden hun gikk med føll ved fot når hun var fire år. I så fall vil jeg betale utgiftene de månedene hun forberedes til dette. Det er ingen risiko forbundet med å brukes lett de første månedene av drektigheten. Hun gikk treårstest når hun var drektig med Trixi. Fordelen for deg er at hun da har enda flere resultater å vise til.


Selgerinformasjon:

Navn: Guro Dragsund Nettside:
Telefon: 91588326 E-post: guro@stallstenerud.no
Adresse: Mørkveien 739, 1820 Spydeberg

Flere annonser fra selger:

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Cookies