Navn: Sky’s Kannovil Stangmål: 176 cm
Kjønn: hoppe Nivå, sprang: L
Alder: 6 år Nivå, dressur: L
Rase: Norsk Varmblod Nivå, feltritt: Ikke ridd

Er du en tøff og erfaren rytter, med ønske om en unghest med masse kapasitet? Sprang? Eller kanskje feltrittshest? Kannovil er en norsk varmblods hoppe født i 2014, etter Kannan - Come Back ||.

Her er det en gullkantet stamtale innen spranghester. Faren Kannan taler godt for seg selv. Denne hingsten har vært i toppen av beste avlshingster flere år på rad. Han har vunnet det belgiske mesterskapet som unghest både 5års, 6års og 7års! Og har vært i finalen til UVM. Han har gitt en rekke gode avkom, og er kjent for å avle hester med sterk psyke, balanse, kraft og scope. Noe denne hoppen helt klart har fått alt av.

Kannovil er en godt bygd unghest, hun er stor og kraftig, men ikke tung. Hun er en iskald, smart og uredd hest. Denne hesten har en ekstremt sterk psyke og høy selvtilitt. Hun er en bestemt dame med litt meninger og kan bli noe krevende, noe som gjør at hun krever en bestemt, tøff, erfaren men mild rytter. Med rett match å sammarbeid er dette en hest som vil gjøre ALT. Hun har store flotte gangarter som er utrulig behagelige å sitte på. Hun går og godt i dressuren og ligger godt med alderutdannet.

Gir en fantastisk ridefølelse. Men trenger mer terping på øvelser, da det er noe vi ikke har fokusert på. Vi har hatt stort fokus på det grunnleggende, å få en ridbar, lydig, positiv, smidig og sterk unghest på bakken. Så hun er sparsomt brukt i sprangen. Men dette ligger i blodet hennes. Hun hopper med en helt super teknikk, scope og balanse. Og syntes det er gøy når det blir litt høyde på hindrene. Hun har hoppet små baner på 115/120 og enkelthinder på 140 med rytter. Løshoppet 150 uten problem. Startet 110cm på hennes første stevne. Men trenger mer stevneerfaring. Hun hopper ALT! Her er det riktig innstilling, hun kikker/stopper ikke. Denne hoppa skal OVER.

Laster så si seg selv, eksemplarisk å reise med! Står fint alene på stevneplassen på hengeren, så lenge hun har høy. Hun er verdens snilleste å håndtere fra bakken, og er en stor valp og holde på med. Hun har en helt særegen personlighet og er en fantastisk hest. Dette er en arbeidshest som trenger å bli brukt både mentalt og fysisk. Hun egner seg nok også yppelig som feltrittshest. Frisk å sunn hest uten skadehistorikk.

Hesten står i trening i Tønsberg, og kan ses å prøves her etter avtale. Send en melding i første omgang å fortell litt om deg/dere. Ønskes solgt til 5* hjem med en erfaren satsende rytter som har et godt team rundt seg.Videoer kan sendes!

Pris kan diskuteres ved godt hjem og kjapt salg! Tar imot bud :) Har flere hester for salg :)

Video:

https://www.facebook.com/watch/?v=2794228273955332


Selgerinformasjon:

Navn: Rebecka Dalvik Nettside:
Telefon: 47877313 E-post: rebecka_1997@hotmail.com
Adresse: Munkerekkveien, 3142 Vestskogen

Flere annonser fra selger:

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern