Navn: SEVERIN LANGHOLT Stangmål: 178 cm
Kjønn: vallak Nivå, sprang: L
Alder: 12 år Nivå, dressur: S
Rase: Dansk Varmblod Nivå, feltritt: Ikke ridd

Selgers kommentar:

En tung beslutning er tatt! Severin Langholt er til salgs. Grunnet tidsmangel og da vi har gang i nye store prosjekter på gården, så har vi blitt enige med eier at det er på tide å finne et nytt hjem til Lillegutt. Severin måler 1,78m, en utrolig lekker langbent vallak med fantastiske gangarter. 12 år har han blitt, men har iløpet av de 5 årene jeg har hatt ham ikke hatt en sykedag. Så han har mange gode år igjen på dressurbanene.

Severin er en meget spesiell hest, og han krever en veldig erfaren, tøff rytter som kan tåle en til tider utfordring. Han er en usikker hest, og trenger en som kan gi han masse tid til å bli trygg. Han trenger å reise mye rundt for å få den treningen som gjør han trygg på nye steder.

Vi har kommet langt på veien, men ser at tiden min ikke strekker til lenger. Severin har debutert MA i år, men kan komme mye lenger med den rette rytteren. Flere seire og plasseringer i MB. En imponerende hest alle legger merke til. Dette skriver avler: Så er der mulighed for at erhverve sig en helbror til både Zhaplin Langholts mor og Smilla Langholt. Severin Langholt var i 2005 følskuefinalist og årets dyreste føl på regionens følauktion. Han blev i 2008 udtaget til og solgt på AEG auktionen i Norge Ønsker du mer informasjon om Severin, ta i første omgang kontakt på PM.

Selges rimelig til den rette rytter som kan gi han et godt hjem med masse tid og kjærlighet.


Selgerinformasjon:

Navn: Ulla K. Skjelland Nettside: UK-dressage.com
Telefon: 90366107 E-post: ullaelise@gmail.com
Adresse: Vestre Andebu vei 467

Flere annonser fra selger:

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Cookies