Navn: Royal bay Stangmål: 175 cm
Kjønn: vallak Nivå, sprang: L
Alder: 8 år Nivå, dressur: M
Rase: Norsk Varmblod Nivå, feltritt: L

Selgers kommentar:

Navn: Royal bay (Bay)

Rase: norsk varmblods

Kjønn: vallak

Alder: 8 (f. 2010)

Høyde: ca 175cm

Far: Royal Olymp

Mor: Romantique

Mf: Rolex,

Ff: Rohdiamant

Går alle øvelser til LA i dressur på trening, påbegynt øvelser i MB dressur. Henger etter i utdanning, men han lærer veldig fort. Går også fint på kandar. 3 veldig flotte gangarter med god overtramp, takt og bevegelse. Godt muskelsatt og korrekt bygd.

I mitt eie har han foreløpig startet 4 stevner. Fikk 5.plass I Lc:3 med 63.2% og 2.plass i LC:3 med 68.4% på sitt første stevne. Fikk karakter 8 på gangarter begge dagene. En vakker velbygd kar som skiller seg ut på stevneplassen. Startklar i LA med riktig rytter.

Påbegynt sprangtrening fast i juli 2018. Hopper opptil 100 cm på trening. Startet sitt første sprangstevne i august med gode runder i 70-80cm, samt sprangstevne i september med clear round I 60, og 4 feil i 80cm. Trenger mer rutine og stevneerfaring i sprang. Også vært på feltrittstrening et par ganger, og syntes det er veldig kult. Mye kapasitet å hente frem for en erfaren rytter.

Bay er en utrolig fin hest med mye personlighet og en skikkelig gullklump. En hest man blir fort glad i, og han knytter seg til eieren sin. Han er snill og ukomplisert i all håndtering, henger, barbering, skoing, veterinær osv. Veldig ukomplisert og en DRØM å ha med seg på stevner og treninger. kan titte og skvette litt, men har aldri gjort noe mer enn å hoppe til eller blåse i nesa. Ikke helt trafikksikker, men blir bedre for hver gang. Har aldri stukket ut, bukket eller steilet selvom han har blitt usikker. Han blir mye tryggere på seg selv for hver dag, og jeg det har aldri vært noe problem for meg. Veldig nysgjerrig, vil gjerne bort å se på det som er skummelt. Går supert på tur med andre hester, samme om det rolig skrittetur eller en ordentlig galopptur. Roer seg fort ned, og ikke noe problem å stoppe.

Vettsjekk 2018, 0 i alle bein og frisk hest. Mindre avvik på tenner (karies). Pm ved spørsmål om dette.

Kan stå alene i paddock eller med andre hester, lav på rang. Settes ikke ut på helfor

Pris inkluderer sal, hodelag og dekken. Hjem før pris :)


Selgerinformasjon:

Navn: camilla olsen Nettside: .
Telefon: 90802216 E-post: camillaolsen97@outlook.com
Adresse: Moss

Flere annonser fra selger:

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern