Navn: Resistor Codem Stangmål: 164 cm
Kjønn: hingst Nivå, sprang: Ikke ridd
Alder: 5 år Nivå, dressur: Ikke ridd
Rase: Norsk Varmblod Nivå, feltritt: Ikke ridd

Selgers kommentar:

Resistor Codem er en intelligent og lærevillig 5 åring som har vært sparsomt brukt på grunn av at han skal vare lenge er ikke unghestklassene blitt prioritert.

Han er enkel i håndtering. Godt miljøtrent og er derfor fryktløs det meste. Han har vært uproblematisk i innridning og ble startet innridning på som tre åring bare lett og langsomt med hvilepauser. Han er derfor positiv og liker å jobbe og lære. Har vært ridd jevnlig i høst med litt pause i januar og februar på grunn av at døgnet ikke har mange nok timer.

En unghest som garantert ikke er ridd for hardt i vekst, han er ikke ferdig å vokse. Han er lite løshoppet allikevel den som hoppet høyest av 4 åringene ved unghest test høsten 2018. Gikk videre til Elitefinalen der han fikk svært god kritikk. Blant annet veldig ridbar.

Han er fantastisk med veterinær, laster seg selv på hengeren og en merker ikke at han er på hengeren. Han er kjørt bort på treninger å ridd for Mary Robins noen ganger. Fungerer helt fantastisk og er det snilleste hingsten. Snill med hovslager.

Han er ikke en nybegynner hest, men en hest med stort potensiale både innen dressur og sprang. Viser god sprangteknikk. Han har 3 fantastiske gangarter.

Morfar er elitehingst Castro DV som gikk grand Prix sprang og dressur. Castro har ligget på world rankingen over de 100 beste avlshingsten flere år på 2000 tallet. Castro er etter sprang linjene med Calypso, Core de la Brytere, ladykiller. Far Rubiquil (e: Rubinstein) gikk grand prix fra han var 9 år til 19 år. Han har ved Stall Hexagon avlet 14 Grand Prix avkom dressur og andre generasjon Grand Prix hester i Nederland.

Ønsker kun seriøse henvendelser av voksne personer. Selges kun til rette satsende rytter. Resistor kan prøves i Vestfold. Er fortsatt kun i vurderingsfasen i forhold til salg.


Selgerinformasjon:

Navn: June Bjørnøy Nettside:
Telefon: 92864786 E-post: june@bjornoy.priv.no
Adresse: Vestfold

Flere annonser fra selger:

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern