Navn: Reagan Mosebo Stangmål: 173 cm
Kjønn: vallak Nivå, sprang: Ikke ridd
Alder: 4 år Nivå, dressur: L
Rase: Dansk Varmblod Nivå, feltritt: Ikke ridd

Selgers kommentar:

- Dansk Varmblodsvallak , e. Blue Hors Rockefeller

- Stort dressurpotensiale, f.2014

- ca. 173 cm i mankehøyde p.d.d, men er fortsatt i vekst

- Ønsker å selge til en rutinert dressurrytter, med god erfaring innen unghest Iøynefallende vakker hest, med et fantastisk eksteriør, og gangarter i toppklasse.

Unik dressuravlet hest, som er svært kald i hodet, og tar nye ting med stor ro. Han synes det er spennende å dra rundt på stevner, og elsker å vise seg frem. Med rett rytter blir dette virkelig en premieplukker, han har et enormt potensiale - også for de store klassene.

Selges utelukkende til konkurranserytter som ønsker å ta han videre innen sporten. Han er godt hengervant, og går på både henger og hestebil uten problemer.

Fra april – oktober 2018 har han stått i trening hos Hallingstad Dressage, hvor han har hatt en bratt utviklingskurve. Han er en mildt ridd, og føyelig hest. Gir ærlig respons.

Legger ved link til HorsePro, her kan resultatene hans ses, blant annet en 1.plass. En del starter ble strøket pga salmonellautbruddet, vi ønsket ikke å ta smitterisikoen ved å starte han i denne perioden. http://www.horsepro.no/index.php?r=competitor/horse&horseId=129547

Selges med alt av utstyr, som ble kjøpt nytt i november 2017 (salen ble kjøpt pent brukt). Salen blir nytilpasset før salg (har blitt tilpasset ca hver 6. måned siden han er i vekst).

Vil gjerne ha mail eller sms i første omgang siden jeg jobber skift, og ikke alltid er så enkel å få tak i på mobil.

Prisantydning: 250.000 NOK. Pris kan diskuteres til rett hjem.


Selgerinformasjon:

Navn: Nina Notøy Nettside:
Telefon: 41612379 E-post: ninanotoy@hotmail.com
Adresse: Heggedal

Flere annonser fra selger:

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern