Navn: Miranda Stangmål: 0 cm
Kjønn: hoppe Nivå, sprang: L
Alder: 14 år Nivå, dressur: Ikke ridd
Rase: Annen Varmblod Nivå, feltritt: Ikke ridd

Selgers kommentar:

Miranda er en Westfale-hoppe som er født i 2004. Hun er ca 163-164 cm høy. Miranda er hos oss mest brukt i dressur og på tur pga eiers interesse. Hun har jevnlig blitt ridd for trener i dressur. Ikke ridd stevner i vårt eie. Hesten har ikke blitt trent i sprang siste halvåret pga interesse og mulighet. Miranda er pr dags dato i gang med å bygges opp igjen til å komme tilbake i sprangform, men ettersom hun har hatt et opphold fra treningen der kan hun bli noe "frisk" og giret. Hun trenger derfor en rolig, balansert og tøff rytter som har tidligere erfaring med sprang. Dette avbrekket skyldes kun eiers muligheter og er ikke forbundet med noen skade. Hos forrige eier ble hun brukt som spranghest. I sprang trekker hun til hinderet og er en hest med fremdrift men likevel ikke "heit" i hodet.

På stevner med forrige eier har de startet opp til 1.10 m , noe hun gjør enkelt. Hopper godt og kikker ikke på noe. Hun er fin å ri på bakken, enkel å longere og elsker å gå på tur. Hun er veldig snill på tur både alene og med andre, kald i hodet og trafikksikker.

Miranda er skodd jevnlig av hovslager med fagbrev og fulgt opp av veterinær med vaksiner. Veterinærattest fra 6.9.17. Miranda er en snill hest som er veldig glad i kos og stell. Hun er ukomplisert på transport, laster seg selv og står veldig fint.

Ønsker at Miranda kommer til et godt hjem hvor hun blir holdt i gang med god og variert trening. Hun er vant til å stå en del i paddock og trives godt med mye utetid og gjerne sammen med andre hester.

Ta kontakt for mer info hvis du har spørsmål. Ønsker kontakt fra seriøse personer over 18 år og gjerne fra foreldre. Miranda står på Stend videregående skole og kan prøves der.

Pris kr 70000,-


Selgerinformasjon:

Navn: Agnete Sørensen Nettside:
Telefon: 99799563 E-post: agso17@gmail.com
Adresse: Amalie Skrams vei 17, Bergen

Flere annonser fra selger:

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Cookies