Navn: Livalla Stangmål: 160 cm
Kjønn: hoppe Nivå, sprang: Ikke ridd
Alder: 3 år Nivå, dressur: L
Rase: Hannoveraner Nivå, feltritt: Ikke ridd

Her er en hest for den som både vil ha en kombinasjon av topp dressurstamme og et svært godt gemytt!

Livalla er en 3 år gammel fuks Hannoveranerhoppe. Hun har tre meget solide og taktfaste gangarter, med ekstra pluss for skritten. For tiden er hun ca 160 cm i mankehøyde, med forventet endelig høyde 163-164 cm. Dette er en hest med mye potensiale - en uslepen diamant!

Da Livalla kun er trent i 4 uker er hun fortsatt veldig under utvikling i både kropp og sjel. Det er dermed ønskelig at hun kommer til noen som vil og kan utdanne en unghest. Selv i sin unge alder er Livalla en fornuftig hest, og er vant normal håntering som feks å stå oppbundet.

Livalla er vokst opp i flokk i Tyskland, og ble importert til Norge i mai 2018.

Nåværende eier er også oppdretter, slik at hesten er fulgt opp helt siden fødsel av samme person. Regelmessig vaksinert, behandlet mot orm og beskjært. Hun har aldri vært syk eller skadet. Frirøntget for OCD/løse benbiter. Etter ankomst til Norge ble Livalla satt i profesjonell trening i Lommedalen.

Hun er på nåværende tidspunkt (juni 2018) blitt innridd og har taklet dette på en fantastisk måte, og har vist seg svært samarbeidsvillig. Hun kan ris løs i hallen og søker seg fint ned. Videoer under longering og med rytter er tilgjengelig ved etterspørsel. Livallas mor er konkurrert opp til og med middels dressurklasser, men trent til høyere klasser. Hun blir for tiden konkurrert aktivt i 18-års alder, med plasseringer på middelsnivå (gått til 69% i år i MB).

Morfar er Donnerhall, en legende innen dressuravl. Han gikk selv internasjonale mesterskap og har en enorm mengde avkom med både høyt plasserte dressurhester og avlshingster. Donnerhall ble særlig kjent for sin evne til å nedarve fantastisk ridbarhet og samarbeidsvilje. For mer info om Donnerhall se: https://en.m.wikipedia.org/wiki/Donnerhall

Livallas far Livaldon er en av Tysklands «up-and-coming» dressurhester. Nå 8-årig har han allerede vunnet vanskelige klasser i dressur og fra hans første årgang er det flere kårede hingster (7 stykker per 2017) i Tyskland, inkludert premiehingster. Livaldon kombinerer det beste av tysk og hollandsk dressuravl, med en sterk tysk morsside og KWPN-hingsten Vivaldi som far.

I de neste leddene finnes de kjente hingstene Krack C, Jazz og Flemmingh. For mer info se: http://landgestuetcelle.de/en/breeding/stallions/livaldon.html

Prisen er for tiden satt til 100.000 NOK, men et godt og riktig hjem er mye viktigere enn pris. Livalla står fortsatt i profesjonell tilridning, og utvikler seg dag for dag. Ta gjerne kontakt på telefon eller mail for en hesteprat - vennligst kun seriøse henvendelser!


Selgerinformasjon:

Navn: Anne Kallerud Nettside:
Telefon: 47351466 E-post: askallerud@yahoo.com
Adresse: Oslo

Flere annonser fra selger:

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern