Navn: Lerens Amadeo Stangmål: 166 cm
Kjønn: vallak Nivå, sprang: L
Alder: 7 år Nivå, dressur: L
Rase: Dansk Varmblod Nivå, feltritt: Ikke ridd

Selgers kommentar:

Lerens Amadeo f 2011 e. Heart Ache ue. Animo

Høyde 166 cm

Dansk varmblod

Amadeo selges med tungt hjerte grunnet videre satsning i kjøresporten, selges som ridehest.

Amadeo er følsom, med god fremdrift og energi, dette fremheves ytterligere ved hopping. Tre fine gangarter. Han er fortsatt ung og trenger en stødig, tålmodig og trygg rytter som kan utdanne han videre innen ridning, går per i dag LC og hopper baner på 90 cm.

På grunn av fokus på innkjøring har dessverre ikke ridningen blitt prioritert. Dog har han god kondisjon/styrke og vil kunne begynne sin videre utdannelse umiddelbart. Lite startet med grunnet interesse. Hopper alle typer hinder med stor lyst, ivrig og med god selvtillit. Har også deltatt på et par feltrittstreninger, noe han likte svært godt. Ikke redd i trafikken, både alene og med andre, ivrig på tur. Han kan også stå igjen alene hjemme om andre rir ut.

Oppfulgt jevnlig av veterinær, vaksinasjon, ormekur, tannsjekk og hovslager. Kjøpt fra oppdretter som føll. Bøyd opp av vet 21/2-18 uten anmerkning. Det foreligger også røntgenbilder tatt samme dato. Er en frisk og robust hest som liker godt å komme ut i paddock/beite på dagtid, men setter pris på å få komme inn på boks om natta også. Laster seg selv på henger og står godt på henger. Står som en prest under barbering.

Trent for Ingrid Ølstad i ridning. Selges til et godt hjem og gjerne til noen som vil ri både sprang/feltritt og dressur. Siden hesten er ung i sin utdannelse oppfordres interreserte under 18 til å ta kontakt via foresatte/trener.

Kun seriøse henvendelser! Ingen annonseselgere. Ved flere interesserte forbeholder jeg meg retten til å velge kjøper. Er behjelpelig med transport til det nye hjemmet. Pris kan diskuteres.

Jeg er å nå på tlf 92636511 for en hyggelig hesteprat. Ikke nøl med å ringe om du vil ha mere info eller har spørsmål. Da jeg jobber turnus så er jeg ikke alltid tilgjengelig på telefon. Send meg en sms så ringer jeg deg opp igjen så fort som mulig. FINN-meldinger og sms blir ikke besvart. Ser frem til å høre fra deg!

Video:


Selgerinformasjon:

Navn: Kjersti Storrusten Nettside:
Telefon: 92636511 E-post: kjersti_ks11@hotmail.com
Adresse: 2668 Lesjaskog

Flere annonser fra selger:

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Cookies