Navn: Idonus Stangmål: 178 cm
Kjønn: vallak Nivå, sprang: M
Alder: 10 år Nivå, dressur: L
Rase: Belgisk Varmblod Nivå, feltritt: Ikke ridd

Selgers kommentar:

Med tungt hjerte må jeg se meg nødt til å selge min fantastiske Idonus, til daglig kalt Dennis, grunnet tidsmangel. Vært i mitt eie siden han var 4 år. Belgisk født Belgisk Varmblods Ridehest Vallak ca 178cm Født 2008 e. Winningmood vd Aarenberg ue. Ulak du Chateau

Dennis har et flott sprang med god teknikk og mye kapasitet så er en hest som vil kunne gjøre det store med rett rytter. Fin å ri på bakken med egen motor og lett for hjelperne tross størrelsen. Han er smidig av natur og innehar mye power og bevegelse. Tatt sakte opp i klassene grunnet sen vekst. Startet opp til 125 med kapasitet til mye mer. Klar for 130. Ikke startet høyere enda grunnet rytter er litt pysete, men vil starte 130 iløpet av uteseongen.

Ikke kikkete på hinder. Modig men samtidig forsiktig. Ikke startet så mye i 2017 kun grunnet rytters tid og økonomi. En hest som vet utmerket godt når det er stevne og gir alltid sitt beste og litt til. En hest som passer utmerket til satsende rytter! Ypperlig junior/young rider hest.

Dennis er en hest med mye personlighet som er veldig lett å bli sjarmert av. Aldri en kjedelig dag hverken i stallen eller på ryggen av denne fantastiske hesten. Gode manerer på stall og ingen uvaner. Som sagt en hest med stor personlighet som krever en erfaren rytter da han tidvis kan bli noe het og gir beskjed om noe er galt eller han er misfornøyd. Bukker ikke og har aldri vist noen tendenser for steiling.

Selges til noen som vil bruke kapasiteten hans. Mulighet for å kjøpe med en pent brukt CWD sal/hodelag mot et tillegg i prisen. Kan sees og prøves på Arendal og Grimstad rideklubb.

Settes ikke ut på prøve eller helfor. Godt hjem viktig! Kun seriøse hendvendelser. Pris 170 000

SMS(47293370) eller mail(christin.lund1@gmail.com) i første omgang.


Selgerinformasjon:

Navn: Christin Lund Nettside:
Telefon: 47293370 E-post: christin.lund1@gmail.com
Adresse: 4870 Fevik

Flere annonser fra selger:

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern