Navn: Givenchy Stangmål: 166 cm
Kjønn: hoppe Nivå, sprang: L
Alder: 8 år Nivå, dressur: M
Rase: Norsk Varmblod Nivå, feltritt: Ikke ridd

Selgers kommentar:

Givenchy, født 2011 Norsk varmblods ridehest e. Myrstads Armani, u. Ramina, ue. Ladys King Givenchy vurderes solgt hvis riktig hjem dukker opp.

Givenchy er ei super søt hoppe med stort potensial innenfor dressur. Hun er startet opp til LA dressur med gode prosenter, og debutert i MB nå i helgen. Hun er veldig positiv og prøver alltid sitt beste. Fin form, 3 gode gangarter og øvelsesterk. Hun er en super hest for deg som vil ri de høye klassene i dressur.

I sprang er hun startet opp til 1.10m med gode resultater, og dubutert i 1.20m nå i sommer. Hun hopper alt og liker seg godt på sprangbanen.

Givenchy er fantastisk i all håndtering. Snill på boks. Snill med hovslager og vetrinær. Lett å laste/reise med og rolig på nye steder. Snill på tur med og uten hestekompiser. Hun er vant med hunder i stallen og på rideturer. Og hun forholder seg greit til andre dyr man kan møte i skogen på rideturer. Hun er veldig kul og positiv med nye ting, og har blant annet vært med og gått i 17.mai tog i Narvik by.

Givenchy har størst potensiale i dressur, og derfor ønsker jeg å selge henne til noen som vil videreutvikle henne der eller utvikle seg sammen med henne. Det er et stort pluss om hun kan bli hoppet med også og bli ridd på tur. Jeg ønsker å selge henne til noen som kan tilby et godt og langvarig hjem med mye utetid med hestekompis(er) og god oppfølging av trenere.

Filmer og flere bilder kan sees på Instagram på eq.asoleng.

Ta gjerne kontakt for mer informasjon eller spørsmål. Send melding i første omgang da jeg er på skolen på dagtid og i stallen på ettermiddag/kveldstid☺️

Link til video: https://www.instagram.com/p/B11VPKxIeDH/?igshid=o046neqchu2s


Selgerinformasjon:

Navn: Anne Soleng Nettside:
Telefon: 95821407 E-post: anne.soleng@hotmail.com
Adresse: Narvik

Flere annonser fra selger:

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern