Navn: Eragon Stangmål: 167 cm
Kjønn: vallak Nivå, sprang: L
Alder: 11 år Nivå, dressur: M
Rase: Svensk Varmblod Nivå, feltritt: L

Dressurhest vurderes solgt Eragon er en "one of a kind" rett og slett. Denne hesten har fra sin første start i LC dressur plukket premie etter premie - totalt nesten 100 plasseringer i dressur fra LC til MA i løpet av 4.5 år. Han trives på banen og er veldig stabil fra start til mål.

Gode bevegelser og et blikkfang. Mange seiere i MB og gått til 72,3 %. Påbegynt start i MA og gått til 64,5 % i MA:1. Startet Horzecup Dressur på AEG i 2016 og 2017 - slike arenaer var null problem. MEN - denne hesten hopper også. "Egon" har gått 120 feilfritt med plassering.

Grunnet prioritet har det blitt mest dressur. Superærlig på hinder og hopper det man styrer på. Bra motor uten å løpe. Det stopper ikke med sprang - Egon går feltritt også. Startet 80 med seier, 4x 90 cm med seier og vært ute i 1 meter. Superkul på hinder - HOPPER ALT!

Denne hesten kan beskrives i det uendelige - så ta heller kontakt om du er seriøst interessert. Han har en enorm personlighet og er veldig pratsom. Hilser alle velkommen og glad i alle. Ukomplisert med både veterinær, hovslager, barbering, laster seg selv og står tålmodig på hengeren under stevnet. Det finnes MANGE videoer fra både Dressur, Sprang og Feltritt - søk på Trine Nielsen på youtube.

Middels til høy prisklasse - står oppstallet på Skedsmokorset og kan sees og prøves der Vurderes solgt for overgang til unghest!

Kun seriøse henvendelser - Pris på seriøs forespørsel!

Video:


Selgerinformasjon:

Navn: Trine Nielsen Nettside:
Telefon: 41336003 E-post: trine.nielsen@scania.no
Adresse: Nybrottsvegen 4, 2040 Kløfta

Flere annonser fra selger:

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern