Navn: Dyrhaugs Julia Stangmål: 175 cm
Kjønn: hoppe Nivå, sprang: Ikke ridd
Alder: 1 år Nivå, dressur: Ikke ridd
Rase: Norsk Varmblod Nivå, feltritt: Ikke ridd

Selgers kommentar:

Stor moderne åringshoppe født 17.06.2018 selges. Etter Frontier Ask - Favorit Ask. Morfar - Coronado II – Corrado I. Meget god stamme som kombinerer høy ridbarhet og stor kapasitet, med moderne sprangblod av topp kvalitet.

Dette er en hest for de store klassene! Hun viser talent for både sprang og dressur, også som et mulig feltrittsemne. Forventes høy ridbarhet, stor kapasitet og god arbeidsvilje. Edel og pen hoppe av god type. Tre taktfaste gangarter. Stor markvinnende galopp, luftig trav, og et stort skritt med godt overtramp. God overlinje, korrekt og harmonisk eksteriør. Meget godt gemytt.

Veldig tillitsfull overfor mennesker, og er veldig glad i kos og oppmerksomhet. Modig og nyskjerrig, ikke redd og skvetten, kald i hodet. Forventet høyde er mellom 170 og 180cm.

Julia er født og oppvokst på løsdrift i flokk, også med andre føll. Hun blir daglig håndtert og bindes opp under fôring hver dag, er vandt til dekken, børsting og stell. Hun har vært med som håndhest, startet tilvenning av leieturer alene og litt enkelt bakkearbeid. All håndtering har til nå vært problemfri.

Hennes far, Frontier Ask, er en moderne hingst, hvor hans stamme er en kombinasjon av verdens mest ettertraktede sprangblod. Frontier ble reservefløy på kåringen i Dansk Varmblod. Han viste topp kvalitet, og hopper med en stor kapasitet, en veldig god teknikk.

Frontiers far, Favorit Ask, etter verdenseneren Diamant de Semelly, ble selv fløyhingst under Dansk Varmblod kåring i 2010 og 2015. Favorit Ask har utmerket seg i både sport og avl, med fleire seiere i GP sprang.

Frontiers mormor, er helsøster til dressurhingsten Silvano, som har vunnet flere GP dressur, og er plassert i EM flere ganger. Hans morfar, Caretino, er ansett for å være en av de mest betydningsfulle hingster gjennom tidene. Han er blant annet far til Casall Ask, som har vunnet det som er å vinne. Frontier fikk på Dansk Varmblod kåring, 10 for teknikk, 10 for kapasitet og 10 for ridbarhet. Hun har også blant annet Corrado i stammen, en legende innen sprangavl. Han deltok under OL i Helsinki, og har vært med på å prege sprangavlen. Han har produsert en rekke kårede hingster og GP hester. ' Landlord ble elitehingst, og har avlet en rekke gode hester. Den mest kjente er kanskje Lianos, som ble verdensmester i 1998, med Rodrigo Pessoa. Landlord har også avlet en del gode dressurhester.

Julia er oppfulgt med alt. Hover, tenner og vaksiner. Hun er også fullforsikret i Agria med skjulte feil, forsikring kan overdras til ny eier. Julia er testet for WFFS, og er ikke bærer av genet. Hun ønsker seg ett godt hjem med mye utetid sammen med andre hester. Vi kan tilby videre oppstalling i helpensjon på løsdrifta hvis ny eier ønsker det.

Video:

FILM: https://www.youtube.com/watch?v=QNXC2p9X7Ug


Selgerinformasjon:

Navn: Lena Slind Dyrhaug Nettside:
Telefon: 48144891 E-post: lenaslind@hotmail.com
Adresse: Dyrhaugvegen 87, 8672 Elsfjord

Flere annonser fra selger:

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern