Navn: Custom Made Kevyn Stangmål: 0 cm
Kjønn: hingst Nivå, sprang: Ikke ridd
Alder: 1 år Nivå, dressur: Ikke ridd
Rase: Norsk Varmblod Nivå, feltritt: Ikke ridd

Selgers kommentar:

Åring etter Tobajo Picez x Heartbeat selges Norsk Varmblod årings hingst født 17.mai 2017 vurderes solgt. Custom Made Kevyn er etter Tobajo Picez og har Heartbeat som morfar. Han har med dette alle gode fremtidsutsikter som konkurransehest.

Kevyn ble vist på utstilling som føll hvor han fikk 8 på type- 8 på hode/hals/kropp - 8 på bein - 8 på galopp og 8 på helhet eksteriør. Han kvalifiserte seg til Eliteskuet hvor han videre deltok og fikk gode tilbakemeldinger. Kevyns mor My Heart har vist mye kapasitet, forsiktighet og mot på sprangbanen. Hun var ute å startet 1.20 klasser allerede som 5 åring i Danmark og har vært en skikkelig premieplukker. Hennes far Heartbeat var årets hingst i Danmark i 2013.

Hans far Tobajo Picez gjorde det godt som spranghest og hoppet opp til 1.50 før han i voksen alder ble omskolert til dressur og nå har startet GP dressurklasser.

Kevyn er en veldig snill og grei åring. Han har vokst opp i flokk og går nå på utegang her med 4 gjevnaldrene hingster. Han er vandt til å stå bindt, spyle ben og har vært leid litt. Har forsikring i Agria som det er mulig å overta, og han er innmeldt i breeders.


Selgerinformasjon:

Navn: Hilde Helene Øistad Nettside:
Telefon: 92040690 E-post: helene_oistad@hotmail.com
Adresse: 2030 Nannestad

Flere annonser fra selger:

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern