Navn: Cascaya Stangmål: 170 cm
Kjønn: hoppe Nivå, sprang: L
Alder: 8 år Nivå, dressur: L
Rase: Oldenburger (Tysk) Nivå, feltritt: Ikke ridd

Selgers kommentar:

Cascaya e. Clintord I Tysk Oldenburger Født 2010 Ca 170 cm. Cascaya må desverre selges grunnet skole/utdanning. Hun er en snill hoppe på 8 år som har vært i vårt eige siden 2015. I sprang går hun ukentlige treninger for Linda Madsen og går nå 120 på stevner, og har kapasitet for mer.

Hun er modig og kikker ikke på hinder. Cascaya trenger en tøff og bestemt rytter. I dressur har hun startet opp til LB, men kan øvelser til LA/MB. Cascaya har en positiv naturlig fremdrift, uten å bli sterk i handen og hun er lett på hjelperne. Hun har fine store bevegelser. I tillegg liker hun godt å ri på tur. Snill med smed, veterinær, under barbering og under lasting. Hun har ikke vært syk eller skadet i vårt eige.

Cascaya har vært jevnlig fulgt opp med smed, vaksine, tannrasp, veterinærsjekk og behandlinger for muskler og skjelett. Ønsker at Cascaya skal få et godt hjem med en rytter som vil ta henne med oppover i klassene. Kan ses og prøves på Haugesund Ridesenter.

Settes ikke ut på fôr. Kun seriøse henvendelser. Middels prisklasse Ta kontakt på 95130811(ring etter kl.15 grunnet skole, eller send melding) eller lene.vormestrand@gmail.com.

 

Video:

 


Selgerinformasjon:

Navn: Lene Vormestrand Nettside:
Telefon: 95130811 E-post: lene.vormestrand@gmail.com
Adresse: 5585 Sandeid

Flere annonser fra selger:

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern