Navn: CASCADOR Stangmål: 170 cm
Kjønn: vallak Nivå, sprang: M
Alder: 6 år Nivå, dressur: L
Rase: Oldenburger (Tysk) Nivå, feltritt: L

Selgers kommentar:

Flott høyreist moderne Oldenburger Spranghest. Fantastisk Avstamning med blandt annet: Cador, Catoki, Cambridge, Landfriese1, Landadel og Landgraf. Gått feilfri 120cm unghestklasse på Kongsvinger mars 2017. Se horsepro for resultater.

Cascador selges kun da kjemi mellom hest og rytter dessverre ikke ser ut til å falle på plass. Hesten er født 2011 og har utrolig kapasitet, men trenger en rytter som er flink til å ri frem, samtidig som tålmodig.

Hesten har 3 flott gangarter, så har stort ubrukt potensiale i dressur. Har vært med på flere feltrittstreninger og synes dette er gøy, så potensiale er helt klart tilstede i flere grener. Er innridd av tysk Berider og er jobbet mye på bakken/bakkearbeid. Hest og rytter er fulgt opp av ridelærer siden dag en, og står nå på Stall-T ved Melsom VGS, toppidrett sprang.

Hesten kan sees og prøves der. Har også vært på flere treninger med Lillian Grepne som er utdannet Berider fra Tyskland. Har tilbrakt 1 år i Spania med flere gode plasseringer i Nasjonale stevner i klasse 110cm.

Tilpasset, ny Albion sprangsal fra Norsk Salsenter (juni 2017) kan følge med for ett tillegg i prisen. Hesten er sunn og frisk, snill med vetrinær og hovslager, fulgt opp med vaksinasjoner etter FEI-reglemang, har FEI-nummer.

Hesten ble kjøpt fra oppdretter, så kun 1 eier. Ikke vært skadet. Bøyetest gjort i september 2016 uten anmerkninger. Pris kan diskuteres. Settes ikke ut på for.

For ytterligere info ring etter klokken 16.00: 97674739, sms og mail kan sendes mellom 08.00-23.00. Ønsker kun kontakt med seriøse kjøpere. Er du under 18 år, må foreldre/foresatte ta kontakt.

Link til video: www.facebook.com/horsecascador


Selgerinformasjon:

Navn: Agnes Cimarolli Nettside:
Telefon: 0047 97674739 E-post: agnes.cimarolli@gmail.com
Adresse: Vesleseterveien 919

Flere annonser fra selger:

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Cookies