Navn: BB Talbot Stangmål: 180 cm
Kjønn: vallak Nivå, sprang: L
Alder: 6 år Nivå, dressur: M
Rase: Dansk Varmblod Nivå, feltritt: Ikke ridd

Selgers kommentar:

Ser du etter en unghest for dressursporten er det stor sannsynlighet at dette er hesten du ser etter!

BB Talbot er en 6 år gammel stor svart perle som synes godt i mengden. En dansk varmblods etter hingsten Tailormade Temptation.

Selv om han er en stor hest virker han ikke stor å ri. Han har flotte taktfaste gangarter som er behagelige å sitte på og gir en fantastisk ridefølelse. Han er godt grunnridd, selvbalansert og veldig ridbar. Sensitiv, selvgående og lydig for små beskjeder. Han er også hoppet smått for variasjons sin del, noe han syns er kjempegøy.

Han er flott bygd med naturlig oppovergange og et talent for samling. Han henger noe etter i utdanningen og er sparsomt brukt da han hadde et rolig år og fikk vokse i fjor. Før det gikk han 4 års klassene til 81%!

Talbot er en gentleman som alltid prøver sitt beste. Han er oppmerksomhetssyk og elsker kos. Han er snill på tur, med veterinær, andre hester, hovslager osv. Egentlig en lett hest og ha med å gjøre på alle områder. Eksemplarisk å laste å reise med. Startet ett stevne i år for å samle stevneerfaring. Noe han tok med full konsentrasjon og ikke noe tull.

Han er jevnt fulgt opp med veterinær, hovslager og osteopat.

Har røntgenbilder av alle ben og vetsjekk fra 2018.

Han har nå stått i trening i et godt system siden juni å gått ukentlig for profesjonell trener med mye gode tilbakemeldinger.

Pris vil øke i takt med utdanningen. Videoer kan sendes ved etterspørsel. Settes ikke ut på för/prøve.

Send en melding å fortell litt om deg/dere. Ønsket solgt til satsende dressurrytter med et godt team rundt seg. Jeg har flere hester for salg. Hestene står på Nøtterøy like utenfor Tønsberg, og kan ses å prøves her etter avtale.

Middels-høy prisklasse.


Selgerinformasjon:

Navn: Rebecka Dalvik Nettside:
Telefon: 47877313 E-post: rebecka_1997@hotmail.com
Adresse: Munkerekkveien, 3142 Vestskogen

Flere annonser fra selger:

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern