Navn: Atlas Stengaard Stangmål: 147 cm
Kjønn: vallak Nivå, sprang: L
Alder: 16 år Nivå, dressur: M
Rase: Dansk Sportsponni Nivå, feltritt: L

Selgers kommentar:

Har du lyst til å lære deg å ri dressur og starte stevner i løpet av ponnitiden? Eller kanskje være klar til stevnesesongen 2019? Da er dette ponnien for deg! Atlas Stengaard er en vakker, edel og energisk ponni. Han tok rytteren sin (som den gang var 11 år) fra LC til høyeste nivå av dressur i løpet av ett par sesonger. Han har deltatt på NM både for lag og individuelt med gode resultater. Er du en lett rytter med god balanse og som er med han i bevegelsene, gir han en helt fantastisk ridefølelse. Han har 3 gode gangarter og føles nok mer som å ri på en hest enn ponni.

Atlas har vært med oss regelmessig på treninger og stevner og oppfører seg helt supert på transport, med hovslager og på stevneplassen. Veterinæren kan være litt skummel, men ikke verre enn at det er håndterbart. Han er også veldig fin på tur i skogen. Med Atlas følger det alt du trenger av dekken til alle årstider og masse annet utstyr av veldig god kvalitet.

Du får også en veldig fin kür som ekvipasjen oppnådde over 70% på i årets NM, samt FEI-pass. Dette er virkelig en komplett pakke hvor man har store muligheter til å gjøre det veldig bra på alle nivåene av dressur!

Ponnien selges til ryttere med god foreldreoppfølging. Selges ene og alene fordi dagens rytter har fylt 16 år, og ikke lenger har lov til å starte ponniklasser.

Atlas står oppstallet i Lørenskog litt utenfor Oslo og kan prøves etter avtale. Bud mottas.

Video:

Link til videoer: https://www.youtube.com/user/Garrafeira1


Selgerinformasjon:

Navn: Lene Pedersen Nettside:
Telefon: 95070295 E-post: lenemariepedersen74@gmail.com
Adresse: Østaveien 80, 1476 Rasta

Flere annonser fra selger:

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern